Tapahtumat ja tilaisuudet

Ruoka ja palvelu ovat olennainen osa tapahtumia, niin isoja kuin pieniä. Meillä on ollut ilo ja kunnia olla mukana toteuttamassa lukuisia upeita tilaisuuksia intiimeistä perhepiirin juhlista tuhatpäisiin gaalaillallisiin saaden samalla tehdä yhteistyötä maamme johtavien tapahtumatuottajien kanssa. Olemme hoitaneet ammattitaidolla tuhansia tapahtumia, joista olemme jokaisesta äärimmäisen ylpeitä ja kiitollisia.

Me Sharella palvelemme kutakin asiakasta yksilöllisesti. Meidän kanssamme sinä päätät palvelukokonaisuudesta – halutessasi hoidamme kaiken avaimet käteen -periaatteella!

Tutustu seuraavien kuvien kautta erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin, joita olemme saaneet olla toteuttamassa.

Etsitkö luotettavaa catering-kumppania liiketoimintasi tueksi?

Eikö olisikin upeaa, jos catering-kumppanisi tuntisi toimintatapanne, toiveenne ja arvonne ja pystyisi tarjoamaan palvelua, joka näihin mukautuen tukisi yrityksenne liiketoimintaa?

Pitkäjänteinen yhteistyö ja tiivis dialogi asiakkaidemme kanssa mahdollistavat palvelumallimme hiomisen sellaiseksi, että se tukee asiakkaidemme liiketoimintaa ja brändiä parhaalla mahdollisella tavalla. Jatkuva kehittyminen ja parantaminen on meillä Sharella vahva arvo. Tämä näkyy myös asiakassuhteissamme, joissa haluamme vaalia yhdessä kasvamista ja kehittämistä - "yhteistyötimantin" hiomista.

Share on oiva kumppani perinteisen catering-toiminnan lisäksi myös, kun tarvitset ravintola-alaan liittyvää konsultointia tai apua yrityksenne inhouse catering-toimintojen pyörittämiseen.

Olemme täällä sinua varten!

Share Tastes & Events Oy     [email protected]    044 775 1994    Palvelemme ma-pe klo 9-15    Olemme osa Share Companya!